Rabequeries – Rabietas

Enfadado3Enfadado2Enfadado4

 

 

 

Sovint trobem nens desobedients, que s’enfaden per tot, amb rabietes, actitud desafiadora i hostil. Aquests trastorn conegut com (TOD) trastorn per oposició desafiant, necessita d’una intervenció psicològica com més primerenca millor, per així evitar trastorns greus de conducta durant l’adolescència. Incidint en la dinàmica familiar i canviant la manera d’interactuar amb el nen, aconseguim millorar la tolerància a la frustració i l’autocontrol.

A menudo encontramos niños desobedientes, que se enfadan por todo, con rabietas y actitud desafiante u hostil. Este trastorno conocido como (TOD) trastorno por oposición desafiante, necesita de una intervención psicológica cuanto más temprana mejor para evitar trastornos de conducta graves en la adolescencia; en estos casos orientando en la dinámica familiar y cambiando la interacción con el niño, conseguimos mejorar la tolerancia a la frustración y el autocontrol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s