TRACTAMENT REEDUCADOR EN DISCALULIES (4)

 

PROCEDIMENTS I FASES SEQÜENCIALS.

Els procediments i fases seqüencials en la rehabilitació d’un treball matemàtic són uns dels aspectes més disfuncionals del discalcúlic.

Des de molt aviat s’ha d’insistir en la presentació i en els apartats, en la resolució de problemes, que va des de la lectura, la comprensió, l’extracció i l’anotació de dades, el raonament de les operacions, el càlcul de les mateixes, L’ORDRE I LA DISTRIBUCIÓ A L’ESPAI GRÀFIC.

L’elaboració de la resposta ha de ser amb la construcció d’una oració correcta. És en aquest punt on el LLENGUATGE MATEMÀTIC es combina amb el LLENGUATGE VERBAL.

20140709_182303

 PROCEDIMIENTOS Y FASES SECUENCIALES

Los procedimientos y fases secuenciales en la rehabilitación de un trabajo matemático son uno de los aspectos más disfuncionales de los discalcúlicos.

Desde muy temprano se ha de insistir en la presentación y  en los apartados, en la resolución de problemas, que va desde la lectura, la comprensión, la extracción y la anotación de datos, el razonamiento de las operaciones, el cálculo de las mismas, EL ORDEN Y LA DISTRIBUCIÓN EN EL ESPACIO GRÁFICO.

La elaboración de la respuesta ha de ser con la construcción de una oración correcta. Es en este punto donde el LENGUAJE MATEMÁTICO se combina con el LENGUAJE VERBAL.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s