Qui som

AQUEST CENTRE VA TANCAR PORTES EL 13 DE JUNY DE 2020, PER CESSAMENT DE LA SEVA ACTIVITAT.

El Centre Elisabet Herrera te 30 anys d’història. Va ser fundat per la logopeda Elisabet Herrera González , actual directora. Des de 1989, col·labora la psicòloga i logopeda Sílvia López Castellote.

Donem servei ininterrompudament en el camp de la Logopèdia, de la Foniatria de la Psicologia, i de les Teràpies Naturals.

Aquest Centre està especialitzat en diagnòstic, tractament i orientació en: RETARD I TRASTORN DEL LLENGUATGE, DISFÈMIES (quequeses), DISLÈXIES, DISCALCÙLIES, TERÀPIA MIOFUNCIONAL, TRASTORNS DE LA VEU, T.D.A.H., TRASTORNS D’APRENENTATGE, TRASTORN D’ANSIETAT, DEPRESSIÓ, TRASTORN DE LA CONDUCTA (alimentació, son, comportament).

Col.laborem com a docents, en la formació professional, impartint cursos, seminaris, conferències, ponències en jornades i congressos amb institucions privades i públiques (ISEP-Institut Superior d’Estudis Psicològics),  Associacions, Col·legi d’Odontòlegs, CREDAVs, Universitats Rovira i Virgili i Universitat Blanquerna-Ramon LLull…

El 30 d’octubre de 2012 la logopeda Elisabet Herrera va rebre el diploma i la medalla al mèrit acadèmic per part de l’Institut Superior d’Estudis Psicològics (ISEP) en reconeixement a més de 25 anys d’entrega i dedicació a la tasca docent. Veure notícia.

Des de fa 10 anys es va incorporat el servei de TERÀPIA FLORAL I ENERGÈTICA.

El Centre Elisabet Herrera, fundado por la logopeda Elisabet Herrera González y actual directora, cuenta con 30 años de historia. Desde 1989 colabora la psicóloga y logopeda Sílvia López Castellote.

Ofrecemos un servicio ininterrumpido en el campo de la Logopedia y de la Psicología a nivel privado. El centro Elisabet Herrera está especializado en diagnósticos, tratamientos y orientación en: RETARDO Y TRASTORNO DEL LENGUAJE, DISFEMIAS (tartamudez), DISLEXIAS, DISCALCÚLIAS, TERAPIA MIOFUNCIONAL, TRASTORNOS DE LA VOZ, T.D.A.H., TRASTORNOS DE APRENDIZAJE, TRASTORNO DE ANSIEDAD, DEPRESIÓN, TRASTORNOS DE CONDUCTA (alimentación, sueño, comportamiento, esfínteres).

Colaboramos, como  docentes, en la formación profesional, impartiendo cursos, seminarios,conferencias y ponencias en jornadas y congresos con instituciones privadas y públicas (ISEP-Institut Superior d’Estudis Psicològics),  Asociaciones, Colegio de Odontólogos, CREDAVs, Universidades Rovira i Virgili y Universitat Blanquerna- Ramon LLull

El 30 de octubre de 2012 la logopeda Elisabet Herrera recibió el diploma y la medalla al mérito académico de parte del Instituto Superior de Estudios Psicològicos (ISEP) en reconocimiento a 25 años de entrega y dedicación en el campo docente.Ver notícia.

Desde hace 10 años  incorporamos el servicio de TERAPIA FLORAL Y ENERGÉTICA.

DADES  PERSONALS

Nom: Elisabet HERRERA GONZÁLEZ

Nº de Col·legiada  C.L.C. 08-0067

1- TITULACIONS

 • Diploma de Postgrau en Logopèdia (Pertorbacions del Llenguatge i de l’Audició). Universitat de Barcelona – Facultat de Psicologia – 30 de juny de 1988.
 • Diploma en Perturbacions del Llenguatge i de l’Audició – Ministerio de Eduación y Ciencia – 7 de març de 1991.
 • Diplome Universitaire Dysphonies et Therapeutique Vocal en Phoniatrie – Facultè de  Medicine et de Pharmacie de Besançon (Franche-Comte). 1997.
 • Diploma de Logopèdia (nota global sobresaliente). I.S.E.P. Escuela Profesional de Logopedia Barcelona. 1987.
 • Certificat d’ Habilitació del Col·legi de Logopedes de Catalunya. (DOGC 2588). Creació del Col·legi de Logopedes de Catalunya 1998. Número Col·legiat 08-0067.
 • Mestre d’Ensenyament Primari (R.O.del Uruguay  1972). Convalidat en l’Escola de Formació del Professorat de Salamanca (1984).

2- CAMPS D’ ESPECIALITZACIÓ

 • Foniatria.
 • Teràpia Miofuncional  (Disfàgies i Trastorns Orals).
 • Retards i trastorns  específics del llenguatge (disfàsies).
 • Trastorns de lectoescriptura (dislèxies).
 • Disfèmies.
 • Afàsies i Disàrtries.
 • Teràpia floral i energètica.

3- ACTIVITAT  PROFESSIONAL

 • Des de 1987, dirigeix el Centre del seu mateix nom de Psicologia, Logopèdia y Foniatria en la Rambla de la Pau 1  de Vilanova i la Geltrú, desenvolupant les activitats de:
 • Atenció a nens, adolescents i adults en el camp clínic i reeducatiu.
 • Diagnòstic del llenguatge.
 • Atenció terapèutica.
 • Teràpia Floral i Energètica – Hologràfica.
 • Orientació i assessorament a Professionals.
 • Assessorament i orientació a Escoles en el camp de la prevenció.
 • Docència dins del camp logopèdic (docent de post graus en Logopèdia i en Teràpia Miofuncional;ponències en seminaris, jornades i congressos).
 • Publicacions: articles, col·laboració en llibres tècnics i coordinació del Manual de Teràpia Miofuncional.
 • Pertany a la Comissió d’elaboració i revisió del document “Perfil del logopeda” en COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA (CLC).

4- DOCÈNCIA:

Des de l’any 1987, es desenvolupa com a docent en l’ Institut Superior d’Estudis Psicològics (ISEP) C/Berlín Nº 9 Barcelona.

Docències en el camp logopèdic en les àrees:

. Disfàsies – Trastorn Específic del Llenguatge (TEL).

. Retard del llenguatge.

. Teràpia Miofuncional.

. Disàrtries i anàrtries.

. Diploma al Mèrit Acadèmic, amb medalla institucional d’I.S.E.P. (Institut Superior d’Estudis Psicològics), en agraïment a la dedicació i entrega en tant que docent en els últims 25 anys. 30 d’octubre de 2012.

Col·laboració en docència amb:

–   Institut Superior d’Estudis Psicològics (I.S.E.P.)

–        Universitat Ramon Llull – Barcelona.

–        Credas.

–        Escoles (CEIPS).

–        Associacions de Logopedes.

Intervenció en congressos i jornades:

–        ISEP-formació.

–        Club Internacional de Rahabilitación Neuro Oclusal (CIRNO).

–        Orthodontic Meeting (Barcelona).

Col·laboració amb el Col·legi de Logopedes de Catalunya (CLC).

–  Pertany des de el seus inicis a la Comissió d’Elaboració i Revisió del Document “PERFIL DEL LOGOPEDA”.

5- PUBLICACIONS

–  Hablando con Jean Rondal.    Publicaciones I.S.E.P.

–   Article sobre la Ponència en les Jornades de Disminuïts Psíquics.

–   Dossier sobre Teràpia Miofuncional  y Llenguatge. Registre de la Propiedat Intelectual Nº 32829 Generalitat de Catalunya Barcelona.

–   Revista Ortodóncia – Barcelona.  “El aparato estomatognático y la Terapia Miofuncional: diagnóstico, prevención y reeducación de disfunciones orales y esqueléticas.”

–  2001 – Col·laboració en el Volum Nº 1 de “La percepción auditiva un enfoque transversal” , coordinadora Inés Bustos Sánchez, Ediciones ICCE.

Capítuls escrits per aquesta obra:

“La estimulación y educación auditiva en el medio escolar”,

“Las habilidades auditivas en los retardos y trastornos específicos del                                     lenguaje”

– Col·laboració en la obra: Funcionalismo – coordinador odontólogo ortodoncista Dr. Eduardo Padrós. Editorial Ripano  Publicaciones Médicas Volumen III en prensa

Capítol escrit per aquesta obra:

“Intervención terapéutica miofuncional oral en pacientes funcionales con   déficit postural, respiración oral y deglución atípica. Enfoque holístico integral”.

–  Coordinadora del “Manual de Terapia Miofuncional – Un enfoque integral. Sense publicar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s